Karaman taraftarı patladı patlayacak

Karaman taraftarı patladı patlayacak
Karaman Belediye Sporun durumu taraftarı kızdırıyor, tepkilerin çoğu da teknik hocaya yapılıyor.
Karaman Belediye Spor sezonun ilk maçında Kestel sporu 2-1 yenmesi Karaman taraftarını sevindirirken sonra ki maçlarda yenilgiler spor camiasını germeye başladı.
3-0 sonuçla İlk yenilgiyi Manavgat Belediye Sporla yaşayan Karaman Belediye spor kendi sahasında bile Yatağan Sporla 1-1 berabere kalmış ve en son olarak Ortaca Belediye Spora 1-0 yenilmişti.
 
Bu yenilgilerin faturası da en çok takımın Teknik Direktörü Ercan Kul’a kesiliyor. Ercan Kul’un başarısız bir hoca olduğunu söyleyen Spor camiası Bu hafta oynanacak olan Isparta maçının onun son şansı olması gerektiği vurgulanıyor.
 
Spor camiası yeni bir hocanın getirilmesi gerektiği noktasında hem fikirken Futbolcuların iyi hazırlanması genel sonuçları tamamen değiştireceği görüşünde.
Manavgat Belediye Spor’un sorumlusu Belediye Başkan yardımcısı Halis Akkaya’da yaptığı açıklamasıyla Karaman taraftarıyla aynı fikirde olduğunu göstermiş oldu.
Halis Akkaya, Gazeteci Hüseyin Ölger’e yaptığı açıklamasında; “ 7. Grubun en güçlü takımları Manavgat, Denizli, Isparta ve Karaman takımlarıdır. Karaman Belediye Spor’un oyuncuları gerçekten güçlü bir kadro. Ben Karaman’ın yükseleceğine inanıyorum.” Dedi.