Karaman halkı sokaklarda zaferi kutladı.

Karaman halkı sokaklarda zaferi kutladı.
Karaman Belediye Spor ’un 3. Lige çıkması taraftarı coşturdu.
Türkiye Futbol Federasyonu Karaman Belediye Sporun 3. Lige geçtiğini açıklamasının ardından halkın coşkusu sokaklara taştı.
Dün akşam saatlerinde bir grup taraftar Karaman Belediye Binasının önüne gelerek Savaş Kalaycı için “ İşte Başkan İşte Taraftar, Sen sözünü tuttun, Şampiyon Karaman Belediye Spor” şeklinde sloganlar attı.
İlerleyen saatlerde 15 Temmuz Demokrasi (Aktekke Meydanında) bir araya gelen binlerce Kalabalık Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Takım yöneticileri ile birlikte zaferi kutladı.
 
“ALLAH’IN İZNİYLE 3. LİGE ÇIKACAĞIZ” DEMİŞTİ
 
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı bundan yaklaşık 5,5 ay önce yine Aktekke Meydanında taraftara “Allah’ın izni ile 3. Lige çıkacağız” şeklinde söz vermişti. Isparta Karşılaşmasında Belediye Başkanına ve Karaman ekibine yapılan haksızlıklara tepki gösteren vatandaşlara seslenmiş ve her türlü oyunlara ve haksızlıklara rağmen 3. Lige çıkacağının sözünü veren Savaş Kalaycı; “ Kimse emiğimizin hakkını yiyemez, hangi kulisleri oyunlar yaparlarsa yapsınlar göreceksiniz Allah’ın izniyle bu süreçten zaferle çıkarak Karaman Belediye Sporumuzu 3. Lige çıkaracağız.” Demişti.