Karaman Valisinden örnek karar

Karaman Valisinden örnek karar
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 2 makam aracının birini satarak parasıyla vatandaşa hizmette harcanacak.
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır bugün Gazetecilerle basın toplantısı düzenledi.
 
Çalışmaları hakkında bilgi veren Eyüp Çayır, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un fedakarca çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirtti.
 
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un 2 makam aracının birini satarak parasıyla vatandaşa hizmette kullanacaklarını belirten Eyüp Çayır şunları söyledi; “ Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun bey gerçekten Karaman için fedakarca çalışmaktadır. Bize 2 makam aracının olduğunu ve birinin gereksiz olduğunu söyledi. Yaklaşık 650 bin TL değerinde ki Mercedes markalı aracının satılmasını ve buradan gelecek parayla vatandaşa hizmette harcanmasını söyledi. Diğer araç arıza yaptığında araçsız kalacağını belirtmemize rağmen ‘ Olsun Eyüp bey gerekirse Toros’a bineriz yeter ki israftan kaçınıp vatandaşa hizmet gitsin, Devletimizin Allah’ın izniyle hizmet yapacak gücü var ama önemli olan bizler tasarruflu olmalıyız’ dedi. Bizde Vali beyin emri üzerine aracın satışını yapacağız. Yaklaşık değeri 650 Tl civarındadır” dedi.
 
Karamaninsesi.com olarak Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun’a teşekkür ediyor ve bu kararın diğer idarecilere de örnek olmasını dileriz.