Karaman Valisinde Gazeteciler cemiyetine ziyaret

Karaman Valisinde Gazeteciler cemiyetine ziyaret
Karaman'ın yeni Valisi Tuncay Akkoyun, Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyetine iadei ziyarette bulundu. Ziyaret de KMGC Başkanı Hüseyin Oğuz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ölger, yönetim kurulu üyesi ve Gazete Anadolu İmtiyaz sahibi Ayşe Oğuz ile kurul üyeleri Tuğba Çetin ve Hikmet Çetin hazır bulundular.
Karaman’ın müstesna bir kent olduğunun altını çizen Vali Tuncay Akkoyun, bu şehre hizmet etmekten mutlu olduğunu belirterek:
“Bizim kapımız sonuna kadar açık ama kapının sahibi zaten vatandaşımız. Bizler gelen talepleri en ivedikle, makul, olabilecek istekleri yerine getirmek için buradayız. Bu şehir daha büyümeli, mutlu insanlar yaşadığı bir şehir olması adına yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz adalettir. Yapamayacağımız şeyleri söz vermek bizim anlayışımızda yok, ancak yerine getirebileceğimiz şeyler için ağzımızdan söz çıkar. Karaman’ın kimsenin gölgesinde olamaz. Her yerde artık önünde, arkasında bir kent olmadan Karaman olacağız ve burada bunu kendimiz sağlayacağız. Sanayimiz çok üst seviyede, aynı zamanda bir tarım şehriyiz. Sanayi ve tarım birlikte yürüyerek çok daha başarı hikayesi yazacağız. Turizm için ne gerekiyorsa onu yapacağız.1001 kilise, Taşkale, İncesu mağaramız için gerekli talimatları verdim, çalışmalar başlatıldı. Kısa sürede çok farklı olacak ve Karaman turizmden hak ettiği pastayı alacaktır.”
 
KARAMAN FK YÜZ AKIMIZ
Bir şehrin tanıtımında sporun çok önemli olduğunu da hatırlatan Vali Akkoyun: “Karaman potansiyel olarak, şehir olarak süper ligi hak ediyor. Bunun için bu sezon başlangıç olsun istiyoruz. Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler bu şehre olan sevdaları nedeniyle büyük fedakarlık yapıyorlar. Takdir ediyorum ve bize düşen Han kardeşlere, Karaman FK yönetimine destek olmak, yanında yer almaktır. Tribünde de takımımızı yalnız bırakmayacağız. Her alanda onlarla birlikteyim. Bu sezon erken davranıp çok iyi transferlere imza atmaları sevindirici. Güzel bir sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve yapacağızda. Karaman FK bizim yüz akımızdır”
Vali Akkoyun’a kendine ait ‘Delibaş Mehmed’ kitabını hediye eden Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Ölger nazik ziyaretleri nedeniyle Vali Akkoyun’a teşekkür etti.