Karaman Uğur’da Yaz Kursu başlıyor

Karaman Uğur’da Yaz Kursu başlıyor
Karaman Uğur Kurs’ta 6 Haziran- 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek LGS ve TYT Yaz kursları ile öğrenciler sınavlara başarıyla hazırlanıyor.
Yarım asrı aşkın deneyimi ve kişiye özgü öğretim anlayışıyla Türkiye genelinde öğrencilerini başarıyla geleceğe hazırlayan Uğur Kurs yaz döneminde de ders konularını pekiştirmek isteyen öğrenciler için bir program hazırladı. 6 Haziran- 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek LGS ve TYT Yaz kursları kapsamında öğrenciler hem eksiklerini tamamlayacak hem de kişiye özgü rehberlik hizmetlerinden faydalanacak.
 
EKSİK TAMAMLAMA PROGRAMI
 
Sınava hazırlık yolunda başarıyla ilerlemek isteyen öğrencilerin tercihi olan Karaman Uğur Kurs’un 162 saatlik LGS Yaz Kursu ve 164 saatlik TYT Yaz Kursu kapsamında öğrenciler, Eksikleri Tamamlama Programı (ETAP) ile bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tekrar etme şansı bulacak. Uğur Kurs’un bu yıl eğitim öğretim programına aldığı Bir Soru'n Var Mı? Uygulaması yaz kurslarında da devam edecek. Öğrenciler ders saatleri dışında da desteğe ihtiyaç duydukları konularla ilgili öğretmenlerinden yardım alabilecek. Akademik konulardaki başarılarının yanı sıra öğrencilerine geleceklerine yön verme konusunda da destek olan Uğur Kurs’un Yaz Kurslarına katılan adaylar kişiye özgü rehberlik hizmetlerinden de faydalanacak. Yaz Kursu programı kapsamında 3 LGS Deneme Sınavı, 5 TYT Deneme Sınavı gerçekleştirilecek.
 
Uğur Kurs 2020 yılında YKS ve LGS şampiyonluklarının yanı sıra her yıl merkezi sınavlarda sergilediği ilk 100 ve ilk 1000’deki derecelerle başarılarını taçlandırıyor. Alanında uzman ve deneyimli akademik kadrolar tarafından oluşturulan içeriklere, soru bankalarına ulaşabilen öğrenciler, hedeflediği lise ya da üniversite için bir yol haritası oluşturma şansı buluyor, başarı grafiğini kayıt altında tutabiliyor.