Karaman Uğur Kurs’ta mezun öğrenci kayıtları başladı

Karaman Uğur Kurs’ta mezun öğrenci kayıtları başladı
Yarım asrı aşkın deneyimle öğrencilerini hedeflerine ulaştıran Uğur Kurs, Karaman’da mezun öğrenciler için kayıtlara başladı.
2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye genelinde ilk 100’de 19, ilk 500’de 74, ilk 1.000’de 141 derece elde ederek büyük bir başarıya imzan atan Uğur Kurs, Karaman’da üniversite sınavına tekrar hazırlanmak isteyen mezun öğrenciler için hazırlıklarına başladı. Karaman Uğur Kurs olarak öğrencilerin sınava hazırlık konusundaki eksiklerini gidermeyi amaçlayan eğitim programı hazırladıklarını belirten yetkililer kayıt döneminin başladığını belirtti.
 
Uğur Kurs deneyimli akademik kadrosu, özgün yayınlar ve yapay zeka tabanlı eğitim platformu Uğur Dijital desteğiyle öğrencilerini başarıyla geleceğe hazırlıyor. Öğrenciler akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yapıyor.
 
EĞİTİMİ DESTEKLEYEN UYGULAMALAR
 
Uğur Kurs’ta öğrencilerinin başarılarını destekleyen Kariyer Kulübü, Gece Modu, Bir Soru'n Var Mı? , U-Check Up, ETAP, U-Bridge gibi çok sayıda farklı uygulama da bulunuyor. Kariyer Kulübü ile öğrencilerin kariyer hedefleri ve becerilerine uygun şekilde yönlendirilmesi sağlıyor. Online üniversite tanıtım günleri ve kariyer liderleriyle söyleşiler gerçekleştiriliyor. Gece Modu ile öğrenciler derslerin bitişinden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor.
 
Bir Soru'n Var Mı? uygulaması ile öğrenciler ders saatleri dışında öğretmenlerine eksik kaldığı konularla ilgili soru sorma şansı bulurken U-Check Up programı ile öğrencilerin bilişsel ve kişisel gelişim alanları takip edilerek ölçüm yapılıyor. Psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen öğrenciye özgü çalışmalar sonucu velilere ve öğretmenlere geri bildirimler yapılıyor. Eksikleri Tamamlama Programı ETAP ile ise öğrenciler bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tekrar edebiliyor. Ayrıca Uğur Kurs sınava hazırlık sürecinde öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini de destekliyor. U-Bridge programıyla veliler öğrencilerin akademik süreçleriyle ilgili bilgilendiriliyor.