Karaman Türkiye Ligi finallerine katılmaya hak kazandı.

Karaman Türkiye Ligi finallerine katılmaya hak kazandı.
Denizlide düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 8. Türkiye Ligi Güney Grubu Şöleni yapılan kapanış töreni ile sona erdi.
Denizli Merkez Spor Salonunda düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 8. Türkiye Ligi Güney Grubu Şöleni yapılan kapanış töreni ile sona erdi.
Minik sporcuların 3 gün boyunca kıyasıya mücadele ederken Denizli ve Karaman takımları 8-10 Haziran tarihleri arasında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Ligi finallerine katılmaya hak kazandılar.
 
Şölenin son gününde kalabalık veli ve basketbolsever huzurunda oynanan maçların ardından ise minik sporculara madalyaları verildi. İsmet Badem’in sunumunu gerçekleştirdiği kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu.
 
Minik sporculara madalyaların Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 12 DABO Direktörü Samer Şenbayrak, Denizli Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay 12 DABO Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Çetin Yıldız,12 DABO Ege Bölgesi Koordinatörü Ahmet Şahan, TBF Sportif Faaliyetler Yönetmeni İsmail Sağay, Denizli Basketbol İl Temsilcisi Sinan Özdemir,İl hakem Komitesi üyesi Bora Tuncay ,Gazeteci-Yazar İsmet Badem taktılar.
 
Kapanış töreninde kısa bir konuşma yapan 12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak ise Denizli’lilere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederken, “Başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktık. 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda maçlarında kazanmak ya da kaybetmek önemli hiç önemli değil.Biz değerlendirmelerimizi başka kriterler üzerinden yapıyoruz.Üç gün boyunca minik sporcuların maçlarını izleken onların heyecanına ve mutluluğuna hep beraber şahit olduk. Bizim amacımız küçük yavrularımızı basketbolla tanıştırmak ve spor yaptırmaktır.Eğitim ve sporun beraber yürütülebileceğinin en güzel örneklerini sergileyen tüm sporcularımızı alkışlıyoruz.
 
Sporcularımızın burada edindikleri dostlular , arkadaşlıklar ve tecrübeler hayatlarında önemli yer tutacaktır. Sportif bir hayatı kendilerine düstur edinmelerini istediğimiz bu minik sporcularımıza hayatlarında başarılar dilerim.Ayrıca bu organizasyonları yapabilmemiz için bizi destekleyen Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanımız Turgay Demirel’e şükranlarımızı sunarken Sponsorumuz Garanti Bankası’na da bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.
 
Öte yandan turnuvanın ilk beşine seçilen kız ve erkek sporculara hediyeleri verildi.Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu adına Samer Şenbayrak ,Çetin Yıldız ve İsmet Bademʹe teşekür plaketi verildi.
 
Madalyalarını alan geleceğin dev adamlarının heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunurken hepsi hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarış içerisinde girdiler. Törenin sonunda ise toplu hatıra fotoğrafı çekildi.