Karaman Ticaret Odasından 8 Mart Mesajı

Karaman Ticaret Odasından 8 Mart Mesajı
Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası´Ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladıkları mesajda;
"Kadınlarımız aile kurumunun temel taşı, milletimizin baş tacıdır. Fedakârlığı, sevecenliği, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanlarında etkin bir şekilde görmek bizleri sevindirmektedir.
 
Modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında en önemli gücümüz olan kadınlarımız, dünyada da her toplumun gelişmesinde ve refah düzeyine ulaşmasında ekonomik, sosyal, siyasal alanda sağladığı katkılarla, vermiş oldukları mücadeleyle zaman içerisinde hem kendi haklarını kazanmışlar hem de içinde bulundukları toplumlara kazandırdıkları haklarla çok önemli başarılar elde etmişlerdir
Tarihimizde de Türk Kadının özverisi, fedakarlığı ve kahramanlığı ile tüm ülkelerin kadınlarına örnek olmuştur. Ülkemizin kalkınma ve gelişmesinde kadınlarımız, askerlikten sağlığa, eğitimden tarıma kadar, pek çok alanda önemli hizmetler sunmuşlardır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor ve kadınlarımızın, toplum içinde kendini ifade edebilen bir yaşam tarzına sahip olmalarını diliyoruz.” ifadelerine yer verdiler.