Karaman Sınav Okullarından Online Hizmet

Karaman Sınav Okullarından Online Hizmet
Sınav Okulları Karaman Şubesi Online eğime başladı.
 
 
Karaman Sınav Okulları “Evdekal” kampanyasına destek vererek Online eğitim hizmetiyle büyük ilgi topladı.
 
Önceliklerinin Öğrenci sağlığı olduğunu söyleyen Karaman Sınav Fen ve Anadolu Lisesi kurucusu Bünyamin TAŞÇI Online eğitim hakkında şunları söyledi. “Bugünden itibaren öğrencilerimiz genel merkezin bizlere sunduğu hizmetten faydalanmaya başlamıştır. 9,10,11 ve 12.sınıflar Tüm derslerden her türlü çalışmayı takip edebileceklerdir. Bildiğiniz gibi Milli Eğitim Bakanlığı online eğitimine 23 Martta başlayacaktır. Sınav eğitim kurumları 16 Mart itibariyle online eğitimine başladı. Yüksek kalitede bir yayın olduğunu söyleyebilirim. Milli Eğitim Bakanlığı Özel okulda okuyan 11 ve 12. Sınıflara uzaktan eğitim vermemektedir. Sınav TV 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine bugünden itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Şuan kendi öğrencilerimize yönelik eğitim verilmektedir. Sınav eğitim kurumları kurucusu Metin Özer Bey Milli Eğitim Bakanlığıyla görüşmeleri doğrultusunda tüm öğrenciler bu hizmetten faydalanacaklardır.” Dedi.
 
 
Özel Karaman Sınav Fen ve Anadolu Lisesi kurucusu Bünyamin Taşçı yaptığı açıklamanın devamında da şunları söyledi; “Okulumuzda öğrenim gören 11ve 12.sınıflara yönelik tamamıyla üniversiteye hazırlık programı uygulanmaktadır. Öğrencilerin Üniversite sınavında sorumlu oldukları dersler haricinde ders verilmemektedir. Sabah 09.00-17.30 ve20.00- 23.30 arasında ise yoğun kamp programı uygulanmaktadır. Sınav yayınlarından haftalık dergiler, ders ödevleri, 15 günde bir modüler setler verilmektedir. Haftalık ders denemeleri, kurumsal denemeler, Tg denemeleri sıklıkla yapılmaktadır. Sınav yayınları haricince Türkiye’nin en kaliteli yayınları ücretsiz olarak kampta öğrencilerimize çözdürülmektedir.
 
Sınav yayınlarının 30 yıllık tecrübesi ve sistemi Karamanın en deneyimli Öğretmenlerinin birikimlerini aktarmaktadır. 11 ve 12. Sınıftaki öğrencilerin hafta içi yorgun yorgun merdiven altı kurslara gitmelerine ihtiyaç duymadan, hem okulunu yüksek puanla bitirme avantajına sahip oluyorlar hem de gece gündüz sınava hazırlanma imkânı buluyorlar.11 ve 12. Sınıf öğrencileri için cazip fiyat politikası uygulanmaktadır. Yine kuruculuğunu yaptığım Karaman Matematikçi ve Başkent kariyer eğitim kurumlarında öğrencilerimize takviye amaçlı ücretsiz özel ders verilmektedir.” Dedi.
 
SINAV FEN VE ANADOLU LİSESİNİN DEV KADROSU
 
HARUN BEDLEK: 16 yıllık tecrübe(Matematik, Geometri)
SALİH MOLLAOĞLU: 15 yıllık tecrübe(Geometri)
DİLEK KOLANCALI: 13yıllık tecrübe(genel merkez öğretmeni MATEMATİK)
NUMAN YAMAN: 9 yıllık tecrübe(Matematik)
BÜNYAMİN CEYHAN: 17 yıllık tecrübe(Türkçe, Edebiyat)
TUBA SÖĞÜT: 7 yıllık tecrübe(Türkçe, Edebiyat)
FADİME ELVAN: 7yıllık tecrübe(Türkçe, Edebiyat)
CELALETTİN ŞİMŞİR: 17 yıllık tecrübe(Biyoloji)
MEHMET ALİ BORU: 11 yıllık tecrübe(Biyoloji)
MURAT BOZ: 15 Yıllık tecrübe(Kimya)
ZEHRA ARMUTLU: 8yıllık tecrübe(Kimya)
İBRAHİM AYDOĞDU: 16 yıllık tecrübe (Fizik)
İSA ÇEVİK: 11 yıllık tecrübe (genel merkez öğretmeni FİZİK)
NEZAHAT CAN: 5 yıllık tecrübe(Fizik)
BÜNYAMİN TAŞÇI: 17 yıllık tecrübe(Tarih)
GAMZE ESKİ: 3 Yıllık tecrübe (Tarih)
HASAN HÜSEYİN YALÇIN: 12 yıllık tecrübe(Coğrafya)
EMRE BABADAĞ: 8 yıllık tecrübe(Coğrafya)
 
ADRES: KMÜ. İBF. Çaprazı Özel İdare Karşısı Merkez KARAMAN
ŞUBE: Külhan Mah. Kemal Kaynaş cad. NoÇ65 / 1 Ünver Apartmanı KARAMAN
TEL: 0546 496 06 10 – 0553 420 85 64