Karaman KOP Projesinde 15 firmayla yer alacak

Karaman KOP Projesinde 15 firmayla yer alacak
Mahmut Sami Şahin, Karaman'ın da dahil edildiği KOP Projesinde mentörlük, danışmanlık, eğitim ve koçluk hizmetleri sunulacağı 8 firmayı 15'e çıkardı.

Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami ŞAHİN, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray illerindeki 54 KOBİ’ye inovasyon konusunda uluslararası rekabetçilik kapasitelerini ve yeteneklerini geliştirmelerine destek sağlayacak; Mentörlük, Danışmanlık, Eğitim ve Koçluk hizmetleri sunulacağı projede Karaman'dan 8 firma yer alırken bu sayıyı 15'e çıkardı. 

Mahmut Sami Şahin; " InnoPark A.Ş. Genel Kurul toplantısında kesinlik kazanan KOBİMENTÖR projesinin büyüme hedefi olan firmalar için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti." 
Mahmut Sami Şahin, Şahin, proje kapsamında seçilen KOBİ'lere Ar-Ge ve tasarım merkezi kuruluşu, üniversitelerle işbirliği, yeni ürünler geliştirme, uluslararası Ar-Ge ve inovasyon projelerinde rol alma, fikri ve sınai mülkiyet haklarının korunması ve ticarileştirilmesi gibi pek çok konuda destek verileceğini sözlerine ekledi. Ayrıca Karaman’da faaliyet gösteren KOBi’lere çağrıda bulunarak, konuyla ilgili merak ettikleri hususlar için her türlü bilgilendirmeye da hazır olduklarının altını çizdi.