Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübünde Çiğ Köfte Partisi!

Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübünde Çiğ Köfte Partisi!
Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü sezonun ilk devresinde 2. Bitirdiği ligi hazırlık çalışmalarına ve transfer sürecine devam ediyor.
Takım ruhunu her zaman diri tutmayı amaçlayan Onursal Başkan Nevzat Akdağ, çiğ köfte partisi düzenleyerek A takım ve Alt yapı oyuncuların kaynaşmasını sağladı.
 
Onursal Başkan Nevzat Akdağ çiğ köfte öncesinde basına yaptığı açıklamalar da; “2022-2023 sezonunda yeni bir yönetim yapılanması ile hazırlanan ekibimiz başarılı geçen bir ilk devre geçirerek 2. Sırada kapatmıştır. Futbolcularımızın birbiri ile kaynaşması için bu şekilde bir organizasyona imza attık. Bizim yönetimsel olarak tek hedefimiz bu sene Karaman Gençlerbirliği’ni Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun içinde yönetim ve şahsım adına titizlik ile transfer sezonunda bir çalışma yürüteceğiz. Bu çalışmada elimizi taşın altına koyarak yeni yetenekleri ve gelecek sezonun yapılanmasını için kendi bütçemden payıma düşen katkıyı vermeyi hedeflemekteyim. Şampiyon Karaman Gençlerbirliği!” dedi.
 
Onursal Başkan Nevzat Akdağ, Hedefleri olan bir kulüpte Onursal başkanlık yaptığını ve transfer sezonunu en iyi bir şekilde değerlendireceklerinin de altını çizdi.