Karaman FK Yönetimi Basınla bir araya geldi

Karaman FK Yönetimi Basınla bir araya geldi
Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar ve Yönetimi Basın toplantısı düzenledi.
Son günlerde yaşanan tartışmalı olaylar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basınla bir araya gelen Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar ve Yönetimi kulüple ilgili iddialar hakkında açıklama yaptı.
Açıklamanın tamamını Videoda izleyebilirsiniz.
 
TIKLA İZLE
 
 
KAPAR DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU
 
Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Kulüp Genel Sekreteri Mahmut Selim Dülger, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılanar ile Mehmet Özoğlu, düzenlenen toplantıda basın mensupları ve taraftar grubu liderleriyle bir araya geldi.
Karaman Futbol Kulübünün bu hafta kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacağını dile getiren kulüp yöneticileri, bu müsabakanın önemine dikkat çekerek şampiyonluk yolunda taraftar ve medya desteğinin son derece önemli olduğunu söylediler.
 
“TAKIMA SAHİP ÇIKALIM”
 
Kapar, yaptığı açıklamada, “Şu anda Karamanspor’umuz bizim devir aldığımız süreden itibaren iyi bir ivme yakalayarak belli bir sürece geldi. 18. haftada şampiyonluğa oynayan lider bir takımımız var. Geçtiğimiz yıllardaki Karamanspor’a ve Karaman Belediyespor’a hizmet eden arkadaşlara her zaman teşekkürü bir borç bildik. Bu takım olmasaydı bizi şu anda birbirimize kenetleyen bir etken yoktu. Her şey çok güzel ama bir kaynaşma, şampiyonluk havasında olmayan bir şehrimiz var maalesef. İnşallah bu desteği almak için elimizden geleni yapacağız sizlerin de katkılarıyla. Yolu açalım ki bu takımı ikinci lige hep beraber çıkaralım. Bizim de eksiklerimiz vardır. Bizim göremediklerimiz, yanlış söylediklerimiz vardı elbette. Doğruyu nasıl görüp gerçekleştirebiliriz konusunda birlik olalım. Asıl ortak paydamız Karaman Futbol Kulübü. Birbirimize küskünlüğümüz dargınlığımız varsa bu kulüp için geride bırakalım, takıma sahip çıkalım. Zafere gidilen yolda kanca takılacaktır. Bu kancalara da biz takılı kalmayacağız. Hocamızla, yönetimimizle, başkanlarımızla biriz. Sizlerde bu konuda desteğinizi bizlerden esirgemeyeceğinizden eminim” dedi.
 
“TRANSFER KOMİTEMİZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR”
 
Kapar, takıma katılan yeni transferlerle ilgili ise şu sözleri kaydetti:
“Sinan Kurt, yaklaşık 2 ay önce Karaman’a gelerek idmanlarına başladı. Türk vatandaşı olmadığı için bu süreci bekledik. Şu anda kendisi Türk vatandaşı oldu, devre arasında da lisansı çıktı. Ama belli bir dönem futbol oynamadığı için şu anda hazır değil. Hazır olduğunda da hocamız oynatacaktır. 3 tane de yeni transfer yaptık. Transfer komitemiz Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han’ın nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Başkanımız, çok transferin iyi olacağından emin olmadığı için nokta atışlarıyla işi bitireceğini söylüyor. Tekrar söylüyorum ortak paydamız Karaman Futbol Kulübü. Yıllar önce ikinci lige çıktık. Böyle bir havayı o zaman yaşamızdır. Ama şu anda da o havaya girdik. Biz biriz beraberiz havasını hep birlikte verelim.”
Soru-cevap şeklinde ilerleyen toplantıda basın mensuplarının gözlemledikleri sorunları yönetime aktardı. Yöneticiler, sorunların çözülmesi noktasında çalışmalar yürüteceklerini dile getirerek görüşlerini dile getirdikleri için basın mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.