- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde okuyan öğrenciler için "Türk Dilinin Başkentinden Şehitler Diyarına Yolculuk" gezisi düzenledi.
Geziye katılan öğrenciler için polisevi önünde düzenlenen uğurlama törenine İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar da katıldı. Uğurlama töreni öncesi gezi hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği sosyal proje kapsamında geziye katılmak isteyen üniversite öğrencilerimizi Çanakkale ve Bursa’ya götürüyoruz. Geziye katılan öğrenci arkadaşlarımız gittikleri Çanakkale ve Bursa’da tarihi değerlerimizi ziyaret ederek görecekler. 4 gün sürecek olan gezinin ardından öğrencilerimiz tekrar Karaman’a dönecekler” dedi.
Öğrenciler geziyi düzenleyen Karaman Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti. Geziye 47 erkek üniversite öğrenci katılırken, öğrencilere iki polis memuru da eşlik ediyor.
HABERE YORUM YAZIN

-
Anka ajansına göre Kılıçdaroğlu Önde gidiyor
-
Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2. Turun ilk sonuçlar
-
Karaman’da trafik kazası: 4 yaralı
-
Uyuşturucudan gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı
-
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ anlaştı
-
Başkan Oprukçu Aziziyeli Hemşerilerini Yalnız Bırakmıyor
-
Karaman'da AK Parti'nin standına saldırı yapıldı
-
Özdağ; Süreç devam ediyor, kararımız netleşmedi