Karaman Devlet Hastanesi’nde Mescit Düzenlemesi

Karaman Devlet Hastanesi’nde Mescit Düzenlemesi
Karaman Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının namazlarını kılabilmeleri için mescit yapılarak hizmete açıldı.Konuyla ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, “Hastane personelimiz,...

Karaman Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının namazlarını kılabilmeleri için mescit yapılarak hizmete açıldı.
Konuyla ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, “Hastane personelimiz, hastalarımız ve hasta yakınlarının namazlarını eda için yetersiz olan mescidimiz bir hafta gibi kısa bir süre zarfında, Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’nun talimatı ile mescit alanı tespit edilmiş, bugün itibari ile hizmete sunulmuştur. Mescidimizin yapılmasında başta Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi ve yöneticilerimize, atölye görevlilerine ve diğer tüm çalışanlarımız ile diğer tüm malzemelerini temin eden sivil toplum kuruluşu olan Karaman Sağlık-Sen’e teşekkür etmeyi borç bilir, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz" denildi.