Karaman Devlet Hastanesi Otopark Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Devlet Hastanesi Otopark Çalışmaları Devam Ediyor
Karaman İl Sağlık Müdürlüğü, hizmet yelpazesine her geçen gün yenilerini ekleyerek, vatandaşın memnuniyet çıtasını yükseltiyor.

İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Adnan KURŞUN yaptığı açıklamada; ”Karaman Devlet Hastanemizde  hasta yoğunluğuna paralel olarak doğan otopark ihtiyacını karşılayabilmek için çalışmalara hızla devam edilmektedir.  Kaliteli ve güvenli otopark hizmeti sunmak için  Acil Servis karşısında bulunan helikopter pisti ve 112 istasyonunun bulunduğu alanda Karaman Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile  asfaltlama çalışmaları yapılmıştır. Aynı zamanda hastanemiz bahçesinde  poliklinik ve Başhekimlik kısmının bulunduğu alanda vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolcu indirip bindirebilecekleri cep alanı çalışmaları da devam etmektedir.” Dedi
Kesintisiz Kaliteli ve Güvenli Hizmeti hedeflediklerinin altını çizen KURŞUN; “Şehrimize yakışan, vatandaşlarımızın hak ettiği modern hizmeti sunabilmek amacıyla Karaman Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri ile yürüttüğümüz  otoparklarımızı ve diğer faaliyet alanlarımızı yenileme çalışmalarımız en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.”  Diyerek açıklamalarına devam eden Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan KURŞUN;” Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek ve hastaneye gelen vatandaşlarımızın otopark sıkıntısının önüne geçmek için devam eden bu süreci sabır ve anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza ve kurumumuza bu desteği veren başta Sayın Valimiz Fahri Meral’e, İl Genel Meclis Başkanımız Adem Kapar ve İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ederiz.” diyerek sözlerine son verdi.