Karaman Belediye spora tuzak kuruluyor.

Karaman Belediye spora tuzak kuruluyor.
Karaman Belediye Sporun bu hafta oynayacağı maçta adeta tuzak kuruluyor.
BAL Liginin 7. Grubunda oynayan Karaman Belediye Spor 7. Gurubun en şanslı takımı gözükürken arka da tarafta sinsice planlar yapılıyor.
Adil bir maç yönetimi olması için Grubun içerisinde yer alan şehirlerin dışında ki başka bir şehirden hakem gelmesi gerekirken Akdeniz takımıyla yapacağımız karşılaşmaya Akdenizli hakemler atanıyor.
 
Futbol federasyonu Karaman Belediye Sporun bu hafta Yatağan Sporla yapacağı karşılaşmada görevlendirdiği Hakemlerin ikisinin de Alanyalı hakem olması tartışmalara neden oldu.
19 Ocak 2020 tarihinde oynanan Kestel Spor Maçındaki bariz hakem hataları ile ilgili yetkili mercilere itirazlarda bulunan Karaman Belediye Spor şimdi de bu hafta oynanacak olan karşılaşmanın Hakemlerine itiraz ediyor.
 
HAKEMLERİN GEÇMİŞİ
 
Bu hafta Yapılacak olan Yatağan Spor karşılaşmasında görevlendirilen Orta hakem şimdiye kadar Alanya Spor’un alt klasmanlarında 6 maçını yönetmiş ve bu 6 maçı da Alanya Spor kazanmış. Ayrıca geçen sene süper amatör de Kestel Spor’un 2 maçını yönetmiş ve 2 maçı da Kestel Spor kazanmış.
Yan Hakemin kariyerinde ise 29 maç var. Bu hafta oynanacak olan Yatağan-Karaman maçı hakemin 30. Maçı olacak. Yan hakemin önceden yönettiği 29 maçtan tam 21 tanesi Alanya Spor’un alt klasman maçları.
 
BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ? VEKİLLER NEREDESİNİZ?
 
Bu hakemlerin Karaman Belediye sporun önünü kesmek için yapılan bir plan mı? Sorusunu akıllara getiriyor. Karaman Belediye spora yapılan bu tuzağa Karaman Milletvekillerinin müdahale etmesi gerekiyor. Acil bir şekilde Federasyonla görüşülmeli ve bu hakemlerin değiştirilmesi gerekiyor.
 
Antalya’nın Manavgat ve Kestel takımlarının önünü açabilmek için saha da değil masada hileler yapan kişi ve kişilerin planlarının bozulması için Karaman Milletvekillerini ve Ankara’da ki Karaman’lı Bürokratların bu işe el atmalarını istiyoruz.