Karaman Belediye Spor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Karaman Belediye Spor Yeni Sezona Hazırlanıyor
Temsilcimiz Yarın Konyaspor U19 Takımı İle Hazırlık Maçı Yapacak

 31 Temmuzʹda toplanarak çalışmalarına başlayan Karaman Belediye Spor, 16 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00ʹda Konyaspor U19 takımı ile Kemal Kaynaş Stadında hazırlık karşılaşması yapacak. 

Günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren Karaman Belediye Spor geçen sezon ligde çıkış yakalayan kadrosunu büyük oranda korudu. Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, takımın şu anki durumu hakkında şu bilgiyi verdi: “Altyapıdan ve yerel takımlardan gelecek vadeden 5 genç oyuncuyu da kampa dahil eden temsilcimiz, Karamanlı gençlere fırsat veriyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımız; forvet, orta saha, stoper ve kale mevkilerine takviye yaptı. Çoğunluğu genç ve çalışkan oyunculardan oluşan Karaman Belediyesporʹun yaş ortalaması 21.”
Teknik Direktör Nasuh Aköz de: "Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, bu eksiklikleri kapatma yönünde program belirleyeceğiz. 21 Ağustosʹta başlayacak 2. etap kamptan önce kendi evimizde Konya Spor U19 takımı ile maç yapacağız. Yurt dışında çalışan hemşerilerimizi ve tüm sporseverleri 16 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağım maça davet ediyorum" dedi.
Karaman Belediyesporʹu Yogun Bir Maç Programı Bekliyor
Kendi evindeki hazırlık maçından sonra kampa gidecek olan Karaman Belediyeye spor, kampta 4 yada 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. 3 Eylülʹde Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı yapacak olan Karaman Belediye Spor, bu maçı kazanırsa 10 Eylülʹde Ziraat Türkiye Kupası birinci tur maçına çıkacak. Takımımız 14 Eylül tarihinde de ilk lig maçını oynayacak.