Karaman Belediye Spor - Mersin Meski Maçı Boş Tribünlere Oynanacak

Karaman Belediye Spor - Mersin Meski Maçı Boş Tribünlere Oynanacak
28 Kişilik Akreditasyon Listesinin Dışında Hiç Kimse Sahaya Ve Tribünlere Giremeyecek.

20 Mart 2016 Pazar Günü saat 13:30'da Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak olan TFF BAL Karaman Belediye Spor - Mersin MESKİ Maçı, Karaman Belediye Spor'un Sarayönü Belediyespor Deplasman Maçındaki Seyirci Olayları Nedeni ile Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 07 Mart 2016 Tarih ve 66 sayılı kararı gereği seyircisiz oynanacak.
Stada teknik heyetin ve futbolcuların yanı sıra akreditasyon listesinde isimleri bulunan, Doktor, Ambülans Şoförü, Sedyeci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve akredite olmuş basın mensupları alınabilecek.
“28 kişilik akreditasyon listesinin dışında hiç kimse sahaya ve tribünlere giremeyecek”
Konu hakkında açıklama yapan Karaman Belediyespor Yöneticileri; “Sarayönü Belediyespor maçındaki saha olayları cezası için yaptığımız savunma, bir önceki deplasman maçı olan Ereğli Belediye Spor maçına saha içi seyirci olayları da dikkate alınarak Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından MESKİ maçının seyircisiz oynanması yönünde karara bağlandı. Bu hafta sonu oynanacak olan Karaman Belediye Spor Mersin MESKİ maçında taraftarlarımızın stat kapısında mağdur olmamaları için, AFDK'nın kararını taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız dediler.