Karaman Atletizm Takımı Adana’da Zirvede

Karaman Atletizm Takımı Adana’da Zirvede
Adana’da düzenlenen 6.TAF Bölgesel Finalleri’nde mücadele eden Karaman U14 erkek atletizm takımı genel sıralamada birinci olarak zirvede yer aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Adana Serinevler Atletizm Pisti’nde düzenlenen 6. TAF Bölge Finalleri’nde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörleri Mevlüt İnanır ve Melihşah Katman eşliğinde U14 kategorisinde mücadele eden Karaman atletizm takımı, erkekler genel sıralamada birinci olarak zirvede yer aldı.  
Yarışmada alınan bireysel derecelerde ise, yüksek atlamada Görkem Arıkan birinci, fırlatma topunda İlyas Küçük ikinci, 800 metre yürüyüşte İbrahim Konur üçüncü, 1000 metrede Semih Sefa Armutçu üçüncü ve 60 metrede Nesrin Tuana Özkal üçüncü oldu. Karaman ekibi ayrıca U14 erkekler kategorisinde katıldığı 5x80 bayrak yarışlarında da takım halinde birinci olarak büyük bir başarıya daha imza attı. 
Adana’da elde edilen başarıdan dolayı tüm sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Atletizm takımımız gelecek adına umut vermeye devam ediyor. Sporcularımızın takım halinde ve bireysel olarak sergilediği performans ilimiz adına güzel bir başarı getirdi. Tüm sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük çaba harcayan antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”