Karaman Ak Gençlik Gencinin Yanında!

Karaman Ak Gençlik Gencinin Yanında!
AK Parti Karaman Gençli Kolları Başkanı Kemal Toprak'ın başarılı çalışmaları meyvelerini verirken, Kazım Karabekir'de 230 gencin katıldığı bir eğlence programı düzenlediler.
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları, Kazımkarabekir İlçe Gençlik Kolları ve ÜniAK Karaman Teşkilatının Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik düzenlediği final sınavı sonrası yemek ikramı ve motivasyon programı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
 
Gençlik Kolları Başkanı  Kemal Toprak program hakkında yaptığı açıklamada; “Türkiye’mizin her bir yerinden ailesinden ve sevdiklerinden ayrılıp ilimiz üniversitesine okumaya gelen öğrenci kardeşlerimize zorlu sınav haftasından sonra onların her zaman yanında olduğumuzu ve gençliğin tadını çıkarmalarını ifade etmek istiyoruz." dedi.
 
Programa yaklaşık “230” öğrenci arkadaşımız katılım sağladı.
 
Programın çok güzel geçtiğini belirten Kemal Toprak; "Enerjisi yüksek genç arkadaşlarımızla birlikte halaylar çekip, oyun havaları oynayarak programımızı yemek ile sonlandırdık. Programımıza yaklaşık 230 öğrenci arkadaşımız katıldı. Etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir. Okul yönetimine, Kâzımkarabekir İlçe Gençlik Kollarımıza, ÜniAK Teşkilatımıza ve program da emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.