Karagözler 8. Şubesini açıyor.

Karagözler 8. Şubesini açıyor.
Karamanın en köklü mobilya markası Karagözler 8. Şubesini açıyor.
Mobilya ve Beyaz eşya sektörünün en köklü ve güvenilir markası olan Karagözler Mobilya önümüzde ki ay 8. Şubesini açmaya hazırlanıyor.
 
Ereğli yolu üzeri Bifa fabrikası karşısında yeni mağazasının açacak olan Akif ve Hikmet Karagöz kardeşler Karaman’da ki mobilya ihtiyacının yaklaşık %50 sini firma olarak tek başına karşılamış olacak.
 
Haber sitemize açıklamada bulunan Firma sahibi Akif Karagöz; “ Allah nasip ederse önümüzde ki günlerde büyük bir açılışla halkımızın hizmetine sunacağımız yeni mağazamızda açılışa özel indirimlerimiz olacak. Gerek düğün yapacak olanlar gerek evini yenileyecek olanların mağazamızı mutlaka gezmelerini tavsiye ediyorum. Bifa Fabrikasının hemen karşısında yer alan mağazamızda Her bütçeye uygun ürünlerimizi özellikle Karagözler garantisiyle halkımıza sunacağız.” Dedi.
 
Firma sahiplerinden Hikmet Karagöz ise açıklamasında; “ Karaman her şeyin en güzeline layık bu inançla yıllardır hizmet veriyoruz. İnşallah yeni şubemizle bu hizmet kervanını daha güçlendireceğiz. İnşallah bu ayın sonu veya gelecek ayın başında mağazamızın açılışını her zaman olduğu gibi yine Karaman halkı ile birlikte yapacağız. ” Dedi.