Kapar’ın Ziyaret Günü

Kapar’ın Ziyaret Günü
İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN’ı makamında ziyaret ederek başladı. İlimizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan KAPAR ve ALKAN, Karamanımız için işbirliğinin artarak devam edeceğini vurguladı.
KAPAR’ın ikinci durağı Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Bayram UYSAL idi. Ahilik Haftası sonrası değerlendirmelerde bulunan KAPAR ve UYSAL, yapılması planlanan yeni projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
UYSAL’ı ziyaretinin ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Ali ÖNGAY’ı ziyaret eden KAPAR, muhtarlarımızın talep ve ihtiyaçları çerçevesinde sorunların ivedilikle çözümü için karşılıklı çözüm ortaklıklarının devam edeceğini vurgulayarak, misafirperverliğinden ötürü ÖNGAY’a teşekkürlerini iletti.
Son olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ ve İl Genel Meclisi Üyeleri Osman AYDIN ve Mehmet YAKARŞİMŞEK ile birlikte Ağustos Ayında Muş İl Jandarma Komutanlığı’ndan Karaman Garnizon Komutanlığı’na atanan Jandarma Kıdemli Albay İsmail ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dileyen yetkililer karşılıklı görüş alışverişinin ardından Karaman için her zaman işbirliği içinde olacaklarını vurgulayarak ziyareti sonlandırdılar.