Kaldırımlar otopark oldu

Kaldırımlar otopark oldu
Yayaların kullanımı için tahsis edilen kaldırımlarda çevre esnafın ve apartman sakinlerinin araçları park ediyor.

 Kazım Karabekir Mahallesi Molla Fenari caddesinden yaya olarak geçenler kaldırımların genişliğinden çok memnunlar. Fakat yayaların kullanması için belediyemizce geniş bir şekilde düzenlenen kaldırımlarda araçlardan yayalara yer kalmıyor. Kaldırımlarda bulunan ağaçların gölgeleri ve kaldırımların büyük bölümü araçların park alanı olmuş. Çarşıdan yaya olarak stadyuma Molla Fenari caddesi üzerinden gitmek isterseniz sağ tarafınızdaki geniş kaldırımları kullanmanız mümkün değil. Mecburen sol tarafta bulunan dar kaldırımları kullanıyorsunuz. Geniş olan kaldırımlardan geçmek için cambazlık yaparak araçların arasından geçmeniz gerekiyor.


Çevre sakinleri ve yoldan geçen vatandaşlar, durumu defalarca trafik ekipleri ve Belediye ekiplerine bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını ve araçların sürekli kaldırımlarda park etmesinin önüne geçilemediğini dile getiriyorlar. 

Karaman Belediyesi Zabıta ekiplerini haberimiz vasıtasıyla göreve çağıran vatandaşlar; bu duruma artık son verilmesini istiyorlar.