Kadir Demirel'den haber sitemize ziyaret

Kadir Demirel'den haber sitemize ziyaret
Karaman Demosan Otel'in sahibi iş adamı KAdir Demirel'den haber sitemize ziyaret

10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle Karamanlı iş adamlarından Demosan Otel'in sahibi Kadir Demirel haber sitemizi ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladı.

Medyanın önemine vurgu yapan Kadir Demirel; " Karaman'da Yıllardır gazetecilik görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan Karamaninsesi.com'a başarılar diliyorum. Haber ajansları ve günümüz teknolojisiyle ortaya çıkan Haber siteleri vatandaşların adeta gözü kulağı haline gelmiştir. Tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de Medyanın önemi herkesce malumdur. Zor bir meslek ve bir o kadarda önemli bir meslektir. Bu vesile ile Başta Karaman'lı gazeteciler olmak üzere bütün gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlarım." dedi. 

Gazeteci hüseyin Ölger'de Kadir Demirel'in ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler olması dolayısıyla çok sayıda kutlama mesajları alıyor ve ziyretleri kabul ediyoruz. Kadir Demirel'in bugün bizi unutmayarak yaptığı bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.