Kadınlar Gününde Hanımlara Sinema Hediyesi

Kadınlar Gününde Hanımlara Sinema Hediyesi
Karaman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle aralarında daha önce hiç sinemaya gitmemiş kadınların da yer aldığı 500 kişiyi sinemayla buluşturdu.

 Nas AVM’de düzenlenen ücretsiz sinema etkinliği 9 Mart Cumartesi günü iki seans halinde düzenlendi. Her iki seansa da büyük ilgi gösteren hanımları Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu da yalnız bırakmadı. Akşam ki gösterime eşi Hilal Uğurlu ile birlikte gelen Başkan Uğurlu, ‘Kelebeğin Rüyası’ adlı filmin gösterimi öncesinde hanımlarla bir süre sohbet ederek, kadınlar gününü kutladı. 

Uğurlu: “Böylesine önemli bir günde, davetimize icabet edip bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Yeryüzünde toprak ve kadından başka hiçbir varlık yoktur ki, başka bir canlıya hayat verebilsin. Dolayısıyla kadınlar bizim baş tacımızdır. Şunu da belirtmek isterim ki, erkeklerin yılda sadece bir günü, kadınların ise 365 günü olmalıdır. Bu vesileyle sizlerin kadınlar gününü kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı etkinliklerde bir araya gelebilmeyi diliyorum” dedi.

Filmi izlemeye gelen hanımlar ise; böyle bir etkinlik düzenleyerek Kadınlar gününe farklı bir eğlence katıldığı için Başkan Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu’ya teşekkür ettiler.