KTSO'dan “18 Mart Çanakkale Zaferi" Mesajı

KTSO'dan “18 Mart Çanakkale Zaferi" Mesajı
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümünü idrak etmenin onurunu ve gurunu yaşıyoruz. İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta bir "ön sözü’’ ve başlangıcı olan Çanakkale zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir.Türk milleti Çanakkale’de elde ettiği üstün başarısı ile, tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde vermiştir. 
Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, vatan topraklarımızı savunmak ve korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimizin anılması bakımından önemli ve anlamlı bir gündür.  
Çanakkale Savaşları, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, tarih sayfalarından silinemeyecek bir destanıdır. Çanakkale Zaferi'yle, Türk toplumunda millet olma bilincinin tohumları tekrar yeşermiş ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması adına çok önemli bir adım atılmıştır. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyoruz.” dediler.