KTSO'da Dış Ticaret Eğitimi Düzenlenecek

KTSO'da Dış Ticaret Eğitimi Düzenlenecek
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihracat yapma isteğinde olan firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere “Dış Ticaret Eğitimi” düzenlenecektir.

Uluslararası ticaretin gün geçtikçe daha da önemli olduğu ve uluslararası pazarlarda rekabetin giderek arttığı günümüz ekonomisinde birçok KOBİ yurtdışında uygun pazarlar bulmaya dönük çalışmalar ve planlamalar yapmaktadır. KOBİ’lerdeki bu değişim ve gelişim talebine karşılık olarak, Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya hali hazırda ihracat yapan ancak ihracat payını artırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere  “Dış Ticaret Eğitimi” düzenlenecektir.

23-27 Aralık 2019 tarihlerinde günlük 6 saat olarak 5 gün boyunca Odamız Karadağ Toplantı Salonunda Dış Ticaret Uzmanı Hakan Akın tarafından “Dış Ticaret Eğitimi” düzenlenecektir. 
Eğitim için kontenjan sınırlı olup; kayıt yaptırmak isteyenlerin odamız İhracat Destek Ofisi Personeli ile iletişime geçmeleri rica olunur. Eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir.