KTSO BAŞKANLAR'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KTSO BAŞKANLAR'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
KTSO BAŞKANLAR'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;
“Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, paylaşmadır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır. Özünde sevgi ve huzur vardır.
Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız. Bizler; Milli ve Dini Bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; tüm ulusumuzun sevdikleriyle beraber sevgi ve muhabbet dolu bir bayram geçirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.