KORSANLARDAN GENÇLERBİRLİĞİNE ZİYARET

KORSANLARDAN GENÇLERBİRLİĞİNE ZİYARET
Karaman Gençlerbirliğine maçlarda destek vermeye hazırlanan Korsanlar Taraftar Grubu ve Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarları Karaman Gençlerbirliğini yalnız bırakmadı.
Kulüp binasını ziyaret eden Korsanlar Taraftar Grubu Başkanı Feyzullah Taşkıran ve Çarlı Grubu temsilcisi Şevket Varol, grup üyeleri ile birlikte Kulüp binasını ziyaret etti.
            Burada Kulüp As Başkanı Durmuş Ali Genç ve futbolcularla birlikte ziyaret anısına fotoğraf çekinen taraftar topluluğu,  10 Ekim Pazar günü oynanacak olan Karaman Gençlerbirliği ve Niğde Belediyespor karşılaşmasına gelerek bordo mavili ekibi tezahüratlarla destekleyecek.
            Grup başkanları, Feyzullah Taşkıran ve Şevket Varol; “Gençlerbirliği Karamanımızın tek takımı. Ve lig bitinceye kadar maçlarda sürekli destekleyeceğiz. Onun için de Karaman halkını da bizimle birlikte maçlara bekliyoruz.”dedi. Asbaşkan Durmuş Ali Genç’ de taraftar topluluklarına nezaketlerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi.