KMÜ’den Öğretmenler Gününe Özel Sergi

KMÜ’den  Öğretmenler Gününe  Özel  Sergi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çevrimiçi karma sergi düzenledi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün Öğretmenler Günü mesajı ile sanatseverlerin beğenisine sunulan serginin küratörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz üstlendi. 
Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz sergi ile ilgili bilgileri paylaşarak, “24 Kasım Öğretmenler Günü hepimiz için önemli bir gün. Bu yıl yaşadığımız pandemi sürecinden dolayı kutlamalarımızı online olarak gerçekleştirmek durumunda kaldık. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ile şehit öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.” dedi. 
KMÜ öğretim elemanları ve misafir sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen sergide Abdülgani Arıkan, Ahmet Hakan Yılmaz, Ahmet Türe, Ahmet Özşimşek, Attila Döl, Ayşe Tanrıver Celasın, Betül Serbest Yılmaz, Burcu Hanedar, Ceyda Gülsever, Emine Nur Yılmaz Arıkan, Emre Şen, Gülşen Kahraman, Gülten Kahraman, Hüseyin Elmas, Mehmet Susuz, Mehmet Özkartal, Mesut Kilit, Murat Aksoy, Mustafa Diğler, Mustafa Konuk, Müzeyyen Aksöz Şen, Mutluhan Taş, Necmettin Ertunç, Onurcan Erdal, Oğuz Yurttadur, Özgül Yiğit, Seda Dilay, Şeyda Misman, Tekin Bayrak ve Tevhide Aydın'ın sanatıyla ortaya çıkan 31 eser izleyenlerle buluştu.
Sergi, 24 Kasım 2020 tarihinden itibaren https://www.kmu.edu.tr/stm adresinden sanal ortamda ziyaret edilebilecek.