KMÜ Rektöründen haber sitemize ziyaret

KMÜ Rektöründen haber sitemize ziyaret
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL, Karamaninsesi.com’a ziyarette bulundu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi rekötür Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karamaninsesi.com Genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger’e ziyarette bulundu. Karaman’da ki yerel medya ile sık sık bir araya gelen KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL, Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Halka kapımız açık diyen KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli halkımızla iç içe oluyor talepleri elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Ülkemizin Milli değerlerine katkıda bulunacak olan bütün Bilimsel projelerin her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL’ün ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirten Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, KMÜ’nün eskisi gibi olmadığını halka açık ve özellikle yerel medyaya açık bir konuma geldiğini ve bu başarının altından rektör beyin olduğunu belirterek. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL’e çalışmalarında başarılar dileyerek yerel medya olarak her daim destekçileri olacağını belirtti.