KMÜ Rektörü Karamanda vampirlerin olduğunu söyledi.

KMÜ Rektörü Karamanda vampirlerin olduğunu söyledi.
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversite (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık, Karamanlıların sütten çıkmış ak olmadığını aralarında vampirlerin olduğunu iddia etti.
Dün KaramanAjans’ın yaptığı haber vatandaşların gündemine oturdu. Gazeteci Muammer Şen’in haberine göre KMÜ Rektörü Namık Ak Üniversitede 1. Sınıfa başlayan öğrencilere Karaman’ı tanıttı. Kendisinin İstanbul’dan geldiğini ve Karaman’ın da sütten çıkmış ak olmadığını söyleyen Namık Ak burada vampirlerin olduğunu söyledi.
Namık Ak konuşmasında; “ Ben İstanbul’dan geldim, burası çokta sütten çıkmış ak kaşık falan değil vampirler var.” Dedi.
 
ÖĞRETİM GÖREVLİSİNE "EMME BASMA TULUMBASI"
 
KMÜ Rektörü Namık Ak’ın Karaman halkı için söylediği skandal sözleri bitmeden bu sefer de orada ki bir öğretim görevlisine “Emme Basma Tulumbası gibi kafanı salla” demesi salonda kilere şok etkisi yarattı.
 
Rektör Namık Ak, Genç olma yaşının kaç olduğu konusunda konuşma yaparken orada ki Hüseyin adında ki bir hoca seslenerek; “ Öyle değil mi? Hüseyin hoca.. Emme Basma tulumbası gibi kafayı salla ya da bir şey yapma” dedi.
 
VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYA DAN TEPKİ GÖSTERDİ.
Rektör Namık Ak’ın bu konuşmalarına tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya hesaplarından “ Bende Vampire benziyor muyum?” şeklinde yorum paylaşarak tepkilerini gösterdiler.