KMÜ Rektörü Akgül’den Şehit Ünlü İçin Taziye Mesajı

KMÜ Rektörü Akgül’den Şehit Ünlü İçin Taziye Mesajı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Afrin’de şehit düşen Uzman Çavuş Şükrü Ünlü için taziye mesajı yayımladı.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde Şehit Ünlü için düzenlenen cenaze törenine katılan Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başarıyla yürütülmekte olan Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Ermenekli kardeşimiz, aynı zamanda Ermenek Meslek Yüksekokulundan 2007 yılında mezun olan öğrencimiz Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün şahadet haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimiz; gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınırlarımız dışında terör odaklarına karşı amansız bir mücadele sergilemektedir. Ülke olarak girmiş olduğumuz bu mücadelede bütün güvenlik güçlerimize kolaylık ve başarılar diliyorum. Bu münasebetle başta şehidimiz Uzman Çavuş Şükrü Ünlü olmak üzere sınırlarımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için vatanı uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; aileleri ve yakınlarına da sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”