KMÜ Fizyoterapi Programına Öğrenci Alınacak

KMÜ Fizyoterapi Programına Öğrenci Alınacak
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Fizyoterapi programına yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci alınacak.

Yükseköğretim Genel Kurulunun 12 Nisan 2018 tarihli toplantısında alınan kararla KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi programına 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alınması onaylandı. 
Karara göre, ilk kez öğrenci alınacak olan Fizyoterapi programına normal ve ikinci öğretim için 60'şar, yurtdışı kontenjanı olarak da 10'ar kişi olmak üzere toplamda 140 öğrenci alınacak.  
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde ilk kez öğrenci alınacak olan Fizyoterapi programının hayırlı olmasını dileyerek, "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak diğer programların yanı sıra ülkemizin ve bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda özellikle sağlık alanında akademik yatırımlara devam edeceğiz. Üniversitemizin gelişimine destek veren herkese teşekkür ediyor; aramıza yeni katılacak öğrencilerimizi de şimdiden kutluyorum." dedi.