KMÜ Çocuk Üniversitesi 2019 Yaz Okulu Sona Erdi

KMÜ Çocuk Üniversitesi 2019 Yaz Okulu Sona Erdi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı olarak kurulan Çocuk Üniversitesinin 2019 Yaz Okulu eğitim-öğretim dönemi tamamlandı.

On gün süren eğitimler sonunda minik öğrenciler ailelerinin de katılımıyla kapanış programında buluştular. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kapanış programı, KMÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihat Abdioğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Doç. Dr. Abdioğlu, merkezin kuruluş süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “Öğrencilerimizin akademik bilginin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle farklı alanlarda kazanımlar elde etmelerini amaçladık. Bu eğitim-öğretim dönemimizi de güzel bir şekilde tamamlamamızda bize destek olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Akgül olmak üzere tüm KMÜ ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Doç. Dr. Abdioğlu’nun konuşmasının ardından Çocuk Üniversitesi ile ilgili tanıtım videosu izlendi. Kapanış programı, Yaz Okulunda görev alan üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi ve yaz okuluna katılan öğrencilere katılım belgelerinin verilmesiyle devam etti. 
Öğrencilerin kendi el becerileriyle yaptıkları ürünlerin sergilendiği serginin gezilmesi ile birlikte Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu sona erdi.