KERVAN PASTAHANESİ AÇILIYOR

KERVAN PASTAHANESİ AÇILIYOR
Karaman yeni bir Pastaneye kavuşuyor. Ama sadece bir Pastane değil! Karamanda ilklere imza atacak
Önümüzdeki Cumartesi günü Karaman’da yeni bir Pastane açılıyor. Öncelikle şunu belirtelim sadece Pastane demek haksızlık olur. Çünkü bir Pastaneden beklediğinizin fazlasını bulabileceğiniz bir yer. Ayrıca Sabah saatlerinde gittiğinizde omlet, su böreği ve yanında sıkılmış meyve suyu ile kahvaltınızı rahatlıkla yapabileceğiniz zarif bir mekan.
 
ARABAŞI ÇORBASINDAN İTALYAN SOFRASINA
 
Kervan Pastane’sinin hizmetleri bunlarla sınırlı değil. Sabah kahvaltısının dışında Pizza, Hamburger, Sandiviç çeşitleri ve özellikle İtalyan sofrası dikkatleri çekiyor.
Akşam içinde Arabaşı çorbası yine alanında uzman ustalar tarafından yapılıyor.
 
Kervan Pastanesiʹnin İşletmecisi Fatih Alan hizmetleri hakkında kısaca bilgi verdi.
Karamanʹda ilkleri gerçekleştirceğini belirten Fatih Alan,  Karamanʹda bu kadar geniş bir hizmet alanı olmadığını söyleyerek sıradan bir pastane anlayışını yıkacaklarını ve aziz Karamanʹlı halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunacaklarını belirtti.
Karaman halkına İtalyan sofrasını sunacaklarını da söyleyen Fatih Alan, Pastaneʹnin vazgeçilmez ürünü olan Dondurmanın ise Maraşta ve keçi sütünden yapıldığını belirterek, her alanda iddialı olduklarını sözlerine ekledi.
 
AÇILIŞA BÜTÜN KARAMANʹLILAR DAVETLİ
 
Pastanenin Açılışına bütün halkımızı davet eden Fatih Alan, "27 Şubat Cumartesi günü 13.00ʹde Molla Fenari Caddesinde bulunan Kervan Pastanesine herkesi bekliyoruz" dedi.