KEMAL KILIÇDAROĞLU SÜNNETSİZ İDDASI !!

KEMAL KILIÇDAROĞLU SÜNNETSİZ İDDASI !!
Vakit gazetesinde bugün yer alan bir haber ortalığı karıştırdı.
CHP Başkanlığına adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğluʹyla ilgili öyle bir soru soruldu ki herkes şaşırdı.
 
SÜNNETSİZ Mİ?
 
Daha önce Kemal Kılıçdaroğluʹnun hemşerisi Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Gençʹle ilgili olarak ortaya atılan sünnetsiz mi sorusu şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu için soruldu. Vakit gazetesi, İşadamı-Yazar Mehmet Ali Şadoğluʹnun şahsi internet sitesine koyduğu yazısını referans alarak haber yaptı.
 
Şadoğluʹnun yazısının ilgili bölümünde şu iddialara yer verildi. Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.
 
VAKİT’İN HABERİ
 
Kamer Gençʹin oğlunun evinden çıkarken birlikte yakalandığı ve “çiçek sulama vakası” olarak tarihe geçen olayın başrolündeki bayana ait olduğu iddia edilen şok bir ses kaydı ortaya çıkmış, kayıtta bu Bayan, Kamer Gençʹle ilgili çok çarpıcı bir şey söylüyordu. Bu bayan Kamer Gençʹin “sünnetsiz olduğu” iddiasında bulunuyordu. Bayanın bu iddiası özellikle internet sitelerinde geniş yer almış, Kamer Gençʹten konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmemişti.
 
İşadamı-Yazar Mehmet Ali Şadoğluʹdan bu konuda şok sorular geldi. Şadoğlu şahsi internet sitesine koyduğu yazıda Kemal Kılıçdaroğlu’da Sünnetsi mi? Sorunu sordu.