KEL MAHMUT FENA KIZDI

KEL MAHMUT FENA KIZDI
Türk Hava Kurumu Başkanı Kel Mahmut lakabıyla bilinen Mahmut Büyükyağcı, yerel bir gazetede çıkan iddialara sert çıktı.
Türk Hava Kurumu Karaman Şubesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Kurum Başkanı Kel Mahmut lakabıyla bilinen Mahmut Büyükyağcı, “Yazılanların aslı astarı yoktur. Bu yazıyı yazan arkadaşım 10 gün evvel bir yerde otururken beni çağırdı. Sohbet ederken okul işi ne oldu diye sordular. YÖK’ten 7 ile bu okulun açılması kararı geçerken, Meclis Genel Kurulundan İzmir ve Ankara illerinin okul kararı geçti. İçinde ilimizin de bulunduğu 5 il 2012 yılına sarktı. Okul açılmayacak diye bir şey yok.
 
Yazacaksa adam gibi yazsın diyen Kel Mahmut “Bu haberi yapan arkadaşımızın ismi de Hüseyin Oğuz. Konya’da oturuyor, Karaman’da haber yapıyor bu nasıl oluyorsa? Yazacaksa adam gibi yazsın. Bunun dayandığı bir yer varsa bize açıklasın. Belgesi varsa gelsin. Belgesi olması için YÖK’e, Meclise veya Türk Hava Kurumu Genel Merkezine sorması gerek kararın geçip geçmediğini. Anlattığım gibi Meclise bu yıl için iki il sunuldu. Geri kalan 5 ilimiz 2012’de sunulacak. Nedeni bazı illerin okul eksikliklerinin bulunması. Bizim okul binası konusunda sıkıntımız yok.
 
Mahmut Büyükyağcı konuşmasının devamında, “Karamanoğlu Mehmetbey Vakfı bize bitmiş bir okul temin etti. Nefis bir yer. Paşam geldi gördü inceledi. Bunu biz Ankara’ya gide gele gerekli yerlerle görüşmeleri yaptık. Protokoller yapıldı. Bu söz ağızdan bir kere çıkar. Bu okul Karaman’a 2012 yılında açılacak. Bu anlattıklarımı aynen haberi yapan gazeteci arkadaşımıza da izah ettim. 
 
SİNEK KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRIYOR.
 
Kel Mahmut Gazeteciye sert bir dille eleştirirken “ Sinek Küçük ama mide bulunduruyor” dedi.
Bu gazeteci nasıl bir haber yaptı anlayamadım. Pişmiş aşa su katmaya benzer yaptığı bu haber. Bu toplantıyı yapmaya bile gerek duymayacaktım ama biliyorsunuz sinek ufak ama mide bulandırır. Kamuoyunun kafasında soru işaretleri kalmasın diye bu açıklamayı yapmaya gerek duydum. Arkadaşın dediği ve iddia ettiği gibi Okulumuz suya filan düşmedi. Karaman lı lar sayesinde bu okulu bitirip 2012 yılında öğrenci alacağız. Kel Mahmut’u Karaman’ın yüz bin insanı tanır. Yaptığı işleri en güzel yapar ve mahcup olmaz. Buda böyle biline” dedi.