KAZIMBARABEKİRDE BELEDİYE VATANDAŞ EL ELE VERDİ

KAZIMBARABEKİRDE BELEDİYE VATANDAŞ EL ELE VERDİ
SU HATTININ YENİLEME ÇALIŞMALARINDA BELEDİYE BAŞKANI MUAMMER SARIDA ÇALIŞTI

Karaman’ın Kazımbarakebir ilçesinde belediye vatandaş el ele vererek mahalle çeşmelerine dağılan tatlı su ishale hattında yenileme çalışması başlatıldı.

Yapılan tatlı su ishale atında yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muammer Sarı, yaklaşık 60 yıl önce döşenen demir boruların artık ömürlerini tamamladığını tespit ettik ve insan sağlığı açısından da kullanılmaya el verişli olmadıkları görüldü. Bu boruların değişmesi içinde belediye vatandaş işbirliği ile değiştirme çalışmaları başlattık. 7 bin 350 metre uzunluğunda olan hattın birinci etabı olan 3 bin 400 metresini tamamlandı. Geri kalan kısmının tamamlanması için çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Hacı Baba Dağı Koz ağaç mevkisinden gelen ve 7 bin 350 metre uzunluğundaki su hattının 150 bin liraya mal olacağını da belirten Sarı, “Bu çalışmayı belediye ve vatandaşlarımızın katkılarıyla 2010 yılı sonunda tamamlamayı planlıyoruz. Bu konuda bize maddi anlamda destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.

Belediye Başkanı Muammer Sarı’nın su hattı yenileme çalışmalarında çalışan işçilere yardım etmesi ise takdir topladı. (MD-

 

F.ALTI: Karaman’ın Kazımbarakebir ilçesinde belediye vatandaş el ele vererek mahalle çeşmelerine dağılan tatlı su ishale hattında yenileme çalışması başlatıldı.