KARAMANʹDA SPOR FAALİYETLERİ

KARAMANʹDA SPOR FAALİYETLERİ
Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampına Sporcumuz Davet Edildi
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden ypaılan açıklamada Karamanʹda yapılan spor faaliyetleri şu şekilde;
 
İşitme Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampına ilimiz 800 mt ve 1500 mt. sporcularından Zafer YAVUZASLAN davet edilmiştir.
23 Nisan ile 18 Mayıs tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampına çağrılan sporcumuz Zafer YAVUZASLAN Türkiye Şampiyonasında elde ettiği Türkiye 2.liği başarısından dolayı bu kampa çağrılmaya hak kazanmıştır.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer ERSÖZ engelli sporcularımızla ilgili 2 yıl önce yaptığımız çalışmalar neticesinde Judo branşında 3 bayan sporcumuzun Avrupa Şampiyonası Milli Takım Hazırlık kamplarına çağrılmasından sonra Atletizm branşında bir sporcumuzun da çağrılması ilimiz adına büyük bir başarıdır diyerek sporcularımızı tebrik etmiştir.
 
 
Olimpiyat Seçmelerine Sporcumuz Davet Edildi
 
 
23 Nisan ile 18 Mayıs tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılacak olan Londra Olimpiyat Oyunları Hazırlık Projesi Milli Takım Kampına ilimiz Atletizm Antrenörü Murat YURDADÖN ve 1500 mt. Genç bayan Sporcumuz Ümmühani KARAÇADIR davet edilmiştir.
 
Spocumuz Ümmühani KARAÇADIR Türkiye Şampiyonalarında 1500 mt. de Türkiye 1.liği ve Türkiye 2. liği başarılarından dolayı kampa davet edilmiştir. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer ERSÖZ antrenörümüz ve sporcumuzu tebrik ederek başarılarının devamını dilemiştir.