KARAMANʹDA HIRSIZLIK ŞÜPHESİNDEN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

KARAMANʹDA HIRSIZLIK ŞÜPHESİNDEN 6 KİŞİ TUTUKLANDI
Karamanda 9 ayrı işyeri ve evden hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine kondu.
 
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ilimizde geçmiş tarihlerde meydana gelen evden hırsızlık ve çelik kasa hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan çok yönlü araştırma neticesinde hırsızlık olaylarının failleri tespit edildi. Geçtiğimiz gün yapılan operasyon sonucu A.B, M.Z., A.T., R.E., H.Z.Ç. ve M.G. isimli şüpheliler yakalandı.
 
Şahısların il merkezinde toplam 9 ayrı işyeri ve evden hırsızlık yaptığı ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramada bir adet altın kolye, bir adet ısıtıcı, iki kol saati, bir adet fleks motoru ve içinde 4-5 bin lira para, çek ve senetin bulunduğu bir adet çelik kasa ele geçirildi. Çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edilirken, hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan 6 şüpheli haklarında yasal işlem yapılmak üzere Adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği açıklandı.
 
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Toplumun düzeninin bozmasına neden olan ve konusu suç teşkil eden fiil ve eylemlerin engellenmesi ve bu tür olayların faillerinin yakalanması için vatandaşlarımızın 155 Polis ihbar hattını arayarak yapmış oldukları ihbar ve bildirimler çok önemli ve etkin olmaktadır. Huzur ve güvenliğin sağlanması ve korunmasında önemli katkısı bulunan Karaman’lı hemşerilerimiz polisimizin yanında olmaya devam ettiği sürece, Karaman huzurlu kent olmaya, bizlerde başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.