KARAMANʹDA BİR KADIN YILAN DOĞURDU

KARAMANʹDA BİR KADIN YILAN DOĞURDU
Karamana bağlı Ermenek ilçesinde inanılması güç bir olay yaşandı. 5 yıl önce köy pınarından su içen genç kadın, yılan yuttu.
 
Karaman’a bağlı Ermenek ilçesinde inanılması güç bir olay yaşandı. 5 yıl önce köy pınarından su içen 42 yaşındaki kadın, yavru yılan yuttu. Konya Meram tıp fakültesi hastanesine şiddetli karın ağrısıyla başvuran genç kadın hem doktorları hem de kendisini şoka soktu.

Doktorların “senin karnında yılan var” demesi üzerine kadın, 5 yıl öncesi başına gelen olayı anlattı. “Köyde ki pınardan su içiyordum, boğazıma bir şey kaçtı, evdekilere anlattım. Onlarda solucan filandır bir şey olmaz nasıl olsa dışkı yoluyla çıkar dediler. Bende önemsemedim. Şimdiye kadar bir şey yoktu. Ama son günlerde karnım çok ağrımaya başladı. Bende hastaneye geldim” dedi.
 
Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi doktorlarını şoke eden olay çekilen röntgen sonrası ortaya çıktı. Kadının anlattıklarından fazlasını gören doktorlar yavru yılanın zamanla büyüdüğünü ve karın duvarına yapıştığını fark edince ne yapacaklarını şaşırdılar. Genel cerrahisi bölümünde bekletilen genç kadına müdahale edemeyen doktorlar hastayı Ankara Kızılay Hastanesine sevk edildi. Hastanın sosyal güvencesinin olmadığı bu konuda Konya valisinden yardım isteyecekleri öğrenildi.