KARAMANʹDA 10 NİSAN POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KARAMANʹDA 10 NİSAN POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
EMNİYET MÜDÜRÜ LÜTFÜ SÖNMEZ VE BEREBERİNDEKİ POLİS MEMURLARI VALİ SÜLEYMAN KAHRAMANI ZİYARET ETTİVALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN:'POLİSİMİZİN EN KÖTÜ GÜNÜ BAYRAM GÜNLERİ GİBİ OLSUN'
Karaman Valisi Süleyman Kahraman polis teşkilatının vatandaşların huzur ve güven içinde yaşayabilmeleri için fedakarca çalıştıklarını söyleyerek, ʹʹPolisimizin en kötü günü bayram günleri gibi olsunʹʹ dedi.

Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü ve polis haftası etkinlikleri nedeniyle Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve bir grup polis memuru Vali Süleyman Kahramanʹı, makamında ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Vali Kahraman polis mesleğinin dünyanın en zor mesleklerinden biri olduğunu belirtti. Son yıllarda emniyet teşkilatının köklü bir değişime girdiğini, suçluyu yakalamanın yanında suçu önlemenin çalışmalarını yaptığını ifade eden Kahraman, ʹʹPolisimiz gece gündüz demeden bizler işimizde, evimizde, sokakta rahat ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmemiz için çalışıyorlar. Onların işlerini doğru yaptığını bilmek bizlere güven veriyor. Sizler ilimizin asayiş, trafik gibi sıkıntılarını çözmenin yanı sıra artık toplum polisi ile sosyal projelere de imza atıyorsunuz. Bu gün polis teşkilatımız artık en modern tekniklerle çalışıyor. Polis memurlarımız belli bir seviyenin üstünde. Bu yüzden eskiden ara sırada olsa duyduğumu bazı şikayetler artık ortadan kalktı. Türk Polis Teşkilatının 166 kuruluş yıl dönümünü ve tüm polislerimizin polis haftasını kutluyorum. Polisimizin en kötü günü böyle bayram havasında olsun dedi.

Emniyet Müdürü Sönmezʹde Vali Kahramanʹa çalışmalarında kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, kendilerine duyulan bu güvene layık olabilmek için çaba göstereceklerini söyledi.