KARAMAN VALİSİNDEN HABERİMİZE DESTEK

KARAMAN VALİSİNDEN HABERİMİZE DESTEK
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, geçtiğimiz hafta yaptığımız 2. Organize yolunun imara açılmasına destek verdi.
Karamaninsesi.com olarak geçtiğimiz hafta Karaman 2.  organize yolunun Neden İmara açılmadığını sorarak Karamanʹa yakışmayacak bir durumda olduğunu belirtip buranın imara açılmasının yatırım açısından ilimize büyük fayda sağlayacağının haberini yapmıştık.
Görüştüğümüz Siyaset ve İş dünyasından bir çok kişi haberimize destek vererek bizlere teşekkür ettiler.
 
Haber Sitemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Karaman Valisi Süleyman Kahramanʹın haber hakkında görüşlerini aldı. Haberimizin Karamanʹa hizmet için yapılan bir haber olduğunu belirten Vali Süleyman Kahraman " Eğer haberinizde belirttiğiniz gibi oralara yatırım yapılacaksa Karaman ekonomisine katkı sağlayacaksa neden olmasın. Çarşı merkezinden Organize sanayii yolu üzerinde gerçekten uygun olmayan görüntüler var. Eğer İmara açılırsa oraya ciddi yatırımlar yapılabilir. Duble yol yapımı ile modern Sokak ışıkları o mevkiyi Plaza ve Otel gibi yatırımların merkezi haline getirebilir." dedi.
 
Haberimizden dolayı bizlere teşekkür eden Valimiz Sayın Süleyman Kahraman, " Bu noktada atılacak olan adımların arkasındayız. Biz Karaman ve Karamanʹlılar için buradayız, sizlerede bu duyarlı haberinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
 
İLGİLİ HABER