KARAMAN GENÇLER BİRLİĞİ TRABZONSPORʹA FORMA HEDİYE ETTİ.

KARAMAN GENÇLER BİRLİĞİ TRABZONSPORʹA FORMA HEDİYE ETTİ.
Trabzonspor Başkan ve Yönetimine Karaman Genlerbirliğinden forma hediye edildi.
Türkiye BAL Liginde mücadele eden Karaman Gençlerbirliğine, Süper Ligde 2. sırada yer alan Trabzonspor yönetimi tarafından başarılar dilendi.
            Karaman Gençlerbirliği Spor Kulubü Asbaşkanı Durmuş Ali Genç ve Kulüp Basın Sözcüsü Serdar Özgür, Konya Dedeman Otel’de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler ile bir araya geldi.
Trabzonsporlu yöneticilerle Dedeman “Teras” salonunda buluşan Durmuş Ali Genç, ziyaretin anısına Başkan Sadri Şener ve yöneticilere bordo mavi renkli Karaman Gençlerbirliği 70 numaralı formayı takdim etti.
            Hafta başında Konyaspor deplasmanından 2-1 galip ayrılan Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Asbaşkan Hasan Yener ve yönetici Osman İlyas, bu nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetleri dile getirerek Karaman Gençlerbirliğine Bal Liginde başarılar diledi. Takımın renklerinin bordo mavili olmasından da ayrıca gurur duyduklarını belirten Başkan Şener, Gençlerbirliği As Başkanı Durmuş Ali Genç’i tebrik etti. Başkan Şener, genç yöneticilerle Bal Liginde yer alan Gençlerbirliğine başarılar dileyerek Trabzon’a da beklediklerini sözlerine ekledi.
 
            TRABZONSPOR YÖNETİMİ VE ŞENOL GÜNEŞ’İ DAVET ETTİ
            Ziraat Türkiye Kupasında grup karmalarında yer alan Konya Şeker deplasmanına 3 hafta sonra gelecek olan Trabzonspor kafilesinde bu kez yönetimin Karaman’a gelerek Gençlerbirliği Spor Kulübünü de ziyaret edebileceklerini belirten Trabzonspor Personel, Taraftar ve Seyahat Komitesi Sorumlusu Osman İlyas’da ziyarete karşılık Trabzospor forması hediye etti.
            Oyuncuların kaldığı Rixos Otelde Teknik Direktör Şenol Güneş’e de forma hediye eden Gençlerbirliği As Başkanı Durmuş Ali Genç, Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ve oyuncuları Karaman’a davet etti.
 
GENÇLERBİRLİĞİ SARAYÖNÜ İLE ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR
            Karaman Gençlerbirliği bu hafta sonu evinde Konya’nın güçlü ekibi Sarayönü Belediyespor’u konuk ediyor.
            Kemal Kaynaş Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’de oynanması beklenen karşılaşmaya hazırlanan Hasan Şahan’ın talebeleri, antrenman çalışmalarını sürdürüyor.
            Takdik, fizik ve kondüsyon ağırlıklı antrenmanlarda oyuncuların geride kalan talihsiz skorları unutup Sarayönü Belediyespor karşılaşmasına odaklandıkları gözlendi. Bordo mavili ekip, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sarayönü Belediyespor’a karşı galibiyet alarak son maçlarda aldığı talihsiz puan kayıplarına son vermek istiyor.