KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ.. İŞTE SONUÇLAR

KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ.. İŞTE SONUÇLAR
Karaman Gençlerbirliği Bal Ligi 3. hafta karşılaşmasında evinde Akdeniz Belediyesora 1-0 mağlup oldu.
Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan mücadeleye taraftarlar yine yoğun ilgi gösterdi.
            Karşılaşmaya hızlı başlayan Gençlerbirliği, ilk 10 dakikada bulduğu 3 gol pozisyonunu değerlendiremedi. Rakip takımda karşılaşmanın 18. dakikasında atılan uzun topla buluşan Metin, kaleci İsmail’in zamansız çıkışını değerlendirerek aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
            İlk yarıyı 1-0 Akdeniz Belediyespor önde kapatırken, karşılaşmanın ikinci yarısında kanatlardan gelen toplarda etkili olamayan bordo mavililer, son 15 dakikada rakibine baskı kursa da sahada 5 dk. uzatma ile 95 dakikayı 1-0 mağlup tamamladı. Karşılama sonrası Gençlerbirliğinde hüzün, rakim takımda ise 3 puanın almanın sevinci yaşandı.
            KORSANLAR 70. DAKİKA’DA ŞOV YAPTI
            Karaman Gençlerbirliğine destek vermek için tribünde 90 dakika hiç susmayan Korsanlar taraftar grubu, Karaman’ın plaka kodu olan 70. dakikada sahaya konfeti ve rulo kağıtları atarak maça renk kattı.
Taraftar baskısına rağmen bordo mavililer 90 dakika boyunca koşarak mücadele etse de istediği pozisyonları değerlendirememenin üzüntüsünü yaşadı. Futbolcular maç sonunda ise kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti.