KARAMANGAZ YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

KARAMANGAZ YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Karamangaz Genel Müdürü Akif Tulukçu, kent genelinde doğalgaz kullanımının yaygınlaşması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Karamangaz Genel Müdürü Akif Tulukçu, 2007 yılında doğalgaz kullanımının başladığı Karaman’da hava kalitesinin artmasına da önemli katkılar sağladıklarını bildirdi. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı son verilere göre Karaman’ın havası temiz iller arasında yer aldığını kaydeden Tulukçu, “Teknolojinin ilerlemesi ve kentleşme sonucu ortaya çıkan hava kirliliği, büyük şehirlerde insan sağlığı için ciddi anlamda tehdit oluşturuyor ve küresel ısınmaya yol açan karbon emisyonunun yüzde 80’lik kısmı kentlerde meydana geliyor.
 
Tüm Karamanlılar ve özellikle de çocuklar için çok büyük tehdit oluşturan bu duruma karşı, karbon emisyonu düşük yakıt kullanmak son derece önemli. 2007 yılında doğal gaz kullanımının başlamasıyla birlikte, Karaman’ın hava kalitesinde önemli iyileşmeler yaşandı. Birçok doğal ve tarihi güzelliğe sahip Karaman, giderek temizlenen havasıyla da çağdaşlık anlamında her geçen gün bir adım ileri gidiyor.
 
Isınmada, mutfak ve banyoda konfor ile tasarrufu bir arada sunan doğal gazın, Karaman’ın her yerinde kullanılabilmesi için yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Karaman’ın geleceğine katkıda bulunduğumuz için memnuniyet duyuyoruz” dedi.