KARAMANDA HIRSIZLIK ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KARAMANDA HIRSIZLIK ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI
MÜŞTERİ GİBİ GİRDİKLERİ AVM İLE MARKETLERDEN ÇANTA İLE HIRSIZLIK YAPTIKLARI BELİRLENEN 2 KİŞİ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI.
Karaman’da müşteri gibi girdikleri AVM ile büyük marketlerden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, AVM ile büyük marketlere müşteri gibi giren T.Y (21) ile H.M (20) isimli hırsızlar yanlarında bulunan çanta ve üzerlerine tereklerdeki maddi değeri büyük ve kolayca taşınan malzemeleri sakladıktan sonra kimseye fark ettirmeden dışarıya çıkarak kaçtılar. Hırsızlık olayının market çalışanları tarafından bir süre sonra fark edilmesi üzerine durum polise bildirildi. Marketlerde bulunan güvenlik kameralarını izleyen polis, hırsızların kimliklerini tespit ederek şahısların Mersin’in Mut ilçesine kaçtıklarını belirledi. Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı koordineli çalışma sonucu iki hırsızlık zanlısını kıs kıvrak yakaladı. Polis, hırsızların AVM ile büyük marketlerden çaldıkları 47 adet çeşitli markalarda traş bıçağı, 13 adet çeşitli markalarda alkollü içecek ile 54 adet çeşitli markalarda diş macununa da el koydu.  Karaman’a getirilen iki zanlı ifadeleri tamamlandıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.
Bu arada AVM ile büyük marketlerden hırsızlık yapan T.Y ile H.M’nin çok sayıda hırsızlıktan sabıkasını bulunduğu öğrenildi.