KAMİL UĞURLUʹDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KAMİL UĞURLUʹDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Hergün size minnet bildirsek hakkınızı ödemek mümkün değil
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, öğretmenlerin tüm insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “Hergün size minnet bildirsek hakkınızı ödemek mümkün değil” dedi.
 
Kâmil Uğurlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; Öğretmenlerin hayatımıza yön veren kahramanlar olduğunu söyledi. Uğurlu: “Her meslekten ve sınıftan insanın yetişmesinde mutlak katkısı olan öğretmenlerimiz, bir meslek adamı olmanın ötesinde insanı şekillendiren gerçek bir sanatkârdır. Öğretmen her şeyden önce insana doğruları ve gerçek değerleri öğretir, aynı zamanda hayat ortamında nasıl bir yol takip edileceğinin de işaretlerini verir.
‘Kendilerinden bilgi öğrendiklerinize saygı gösterin ve onlara karşı alçak gönüllü olun’ diye buyuran Sevgili Peygamberimiz (A.S.), öğretmenlerimizin yaptıkları görevin ne kadar kutsal ve önemli bir görev olduğuna işaret etmiştir. O halde nesillerimizin daha iyi yetişebilmeleri için ilme, okumaya ve bizleri aydınlatan öğretmenlerimize gereken değeri vermemiz şarttır.
 
Bu vesileyle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, benim de hayatıma yön verip bugünlere gelmemde büyük emeği olan değerli öğretmenlerimi şükranla anıyorum” dedi.
 
Başkan Uğurlu ayrıca, Karaman Belediyesi’nin eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.