KAMİL UĞURLU, ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

KAMİL UĞURLU, ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler Topluluğuna mensup öğrenciler bugün Karaman Belediyesinin konuğu oldu.
Belediye Meclis Salonunda öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, özgeçmişi ve belediyecilik hakkında üniversiteli öğrencilere bilgi verirken, öğrencilerinde isteklerini dinledi.
             Üniversiteli olmanın önemine dikkat çeken Başkan Uğurlu: “Bu ziyareti gerçekleştirerek bizlere onur verdiniz. Üniversiteli olmak artık daha çok önem kazandı. Sizler bunun önemini kavramış ve okullarınızı kazanmış durumdasınız. Bunun için ayrıca sizleri tebrik ederim. İlerde okuduğunuz bölüm dolayısı ile ülkemizin değişik yerlerinde yöneticiler olacaksınız. Bu ziyaret, bu bakımdan da çok önemli. Öğrenciler olarak birçok sorununuz olduğunu biliyoruz. Belediyeye görev için geldiğimiz ilk günden beri sizlere daha iyi bir Karaman sunabilmek için bir takım projeler geliştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun meyvelerini görmeye başlayacaksınız.” dedi.
Konuşmasının ardından projelerini sunum olarak anlatan Başkan Uğurlu Karaman’ın gelecek 50 yılını planladıklarını ve tarihi mekânları muhafaza ederek bir gelişme içerisine girmek istediklerini belirtti.
           Öğrencilerin sorularına da cevap veren Belediye Başkanı Uğurlu, ulaşım konusundaki sorular üzerine yeni bir düzenleme yapıldığını ve öğrencilerin daha rahat ve sık aralıklarla ulaşımını sağlamak amacıyla otobüs hatlarını ve saatlerini düzene koyduklarını belirtti.
Başkan Uğurlu Toki ve üniversite hattına çok modern ve büyük iki halk otobüsünü Karaman’a kazandırdıklarını ve önümüzdeki günlerde bu otobüslerin hizmette olacağını vurguladı.
           Öğrencilerde ulaşım sorununu dikkate alan Başkan Uğurlu’ya teşekkür ederek projelerde ve Karaman’a hizmette başarılar diledi.